Ristiäisiin meni muutama voikkarikakku, yks lihalla ja toinen kalalla. Olipa mukavata väkertää jotain ihan oikiaa välillä kaikkien perusmuhvinssien ja -piirakoiden sijaan! Kivaa vaihtelua, tämmöstä vois tehä enemmänki. :) Edelleenkään en vissiin oo ottanu opikseni, että laittasin noita täytteiden määriä itelleni ylös. Tyylilleni uskollisena laitan vähän sitä, pikkasen tuota ja turauksen tätä, kunnes maistuu hyvältä. Toistaiseksi se tyyli on toiminut, joten en kai siksi oo osannu lähtä sille tarkalle mittauslinjalle. (Hm, ja kuvien laatu taas kiirekuva kamerakännykällä -tyyliin.)
Täytteinä samat kuin edellisessä kinkkukakussa. Kuva tietysti siltä reunalta, missä pursotukset valuu eniten. Pitäs tehä kakku tai pari päivässä, niin sais vähän vakaamman tursottelukäpälän.
Kalakakun täytteenä
- loimulohta kalatiskiltä (kokeilinpa huvikseni savukalan sijaan ja toimi kai sekin kun ei valitusta tullut)
- ihan hitunen pieneksi hakattua kylmäsavulohta vähän makua antamaan
- ruohosipulituorejuustoa
- ranskankermaa
- tuoretilliä
- sitruunaa
Kuorrutus samoin kuin kinkkukakussa tuorejuusto+ranskankerma-seoksella, koristuksena kylmäsavulohta, sitruunaa, persiljaa, tilliä.
Maistamaan en ite päässy, mutta oli kuulemma juhlavieraisiin uponnut ja kiitosta tuli!
Kommentit
Lähetä kommentti