17. marraskuuta 2012

Kalkkunakakku


Kjähähä. En vaan voinut vastustaa kiusausta! Ei löydy tilannetta, johon ei voisi tehdä kakkua. Siispä päivänä eräänä syntyi yhteen kahvipöytään semmosena ex tempore-vetäisynä tällainenkin kakku. Materiaaleina kääretorttupohja, kerma, hillo, vaahtokarkkimassa, sokerimassa, marsipaani ja elintarvikevärit. Lintusen vatsanahka paljastaa kaikki sisälmykset, kun en ehtinyt eli viitsinyt kreemejä alle vääntää. 

 

Minusta näistä varpaista tuli suorastaan hellyttävät. Välttääkseni varvasrasismin, pyysin assistentti-siskoani googlaamaan mulle kalkkunan varpaiden oikean lukumäärän.


ko-KLUK!

Näkemisiin!

10 kommenttia:

 1. Hyi että :D On kyllä osattu hyvin tehä mutta mulla on henkilökohtanen inho lintuja kohtaan :)

  VastaaPoista
 2. Glu-kluk kaak ja hihhih, tällä kakulla tai siis kuvalla jaksaa päivän porskuttaa!
  Miia

  VastaaPoista
 3. voi varvasrasisti sun kanssas! tulisin sun lakkaisiin mielelläni kattoon mitä kaikkea oot väkertäny sinnekin syömiseksi (ei se toki ole aivan ainoa syy..) mutta kun en tulekaan... :P voi rutjake

  VastaaPoista
 4. Tätä oli kyllä hauska tehdä! Pahoittelen jos aiheutin traumoja lintupelkoisille, mitenkään Johannaa tässä erikseen mainitsematta. :D

  Hannukka, tällä hetkellä tuntuu, että lakkiaisissa syyään pieniä kiviä ja vettä naapurin jäätyneestä lätäköstä, mutta jospa se tästä vielä parin pvän pikavauhdilla iloksi (eli kakuiksi ynnä muiksi herkuiksi) muuttuis. ;)

  VastaaPoista
 5. Siis apua Noora! En kyllä uskaltais maistaa.. Ja nuo varpaar!! XDD

  VastaaPoista
 6. Hahaa, tuohan ois ihan hyvä vegaanin joulukalkkuna!

  VastaaPoista