Kuka syökään ja kenet...? Nämä oli yhen kauniin kesäpäivän ruoka. Hamppareita tse tehdyillä sämpylöillä ja pihveillä. Kyllähän näillä mahansa täyteen sai!
Juustoiset jauhelihapihvit
½ dl korppujauhoja
1 dl ruokakermaa
½ dl vettä
400 g jauhelihaa
1 iso sipuli silputtuna
1 kananmuna
2 dl juustoraastetta
mustapippuria
paprikajauhetta
suolaa
Sekoita korppujauhoihin vesi ja ruokakerma. Lisää muut ainekset ja muotoile märin käsin pihveiksi. Paista rasvassa pannulla tai uunissa 225 asteessa.
Ota sämpylä, halkaise ja täytä: tietysti pihvi, sipulia, kurkkusalaattia, ketsuppia, sinappia... Tarraa valmiista komeudesta kiinni kaksin käsin ja haukkaa!
Mää jo kaipailinki kuvaa niistä valmiista hampurilaisista, njams!
VastaaPoistaEi vissiin onnistu kommentointi ku jonku tilin kautta, kokeilin..
Pitäis asetusten mukkaan onnistua kommentoiti ilman tiliäki, ainaki tuo näyttää nimetön -vaihtoehonki. Pittääpä koittaa säätää!
VastaaPoistaNyt ainaki pitäs onnistua! :)
VastaaPoistaNoora