25. huhtikuuta 2011

Hämppis


Tämän kakun teko oli suoranainen saavutus! Nimittäin hämähäkit eivät kuulu niihin lemppariötököihini (lievästi ilmaistuna). Itse pääotuksen vääntämiseen sai laittaa kaikki henkiset voimavarat peliin. Siinä vaiheessa ku pöydällä oli kasa ruskeaa suklaamassaa, en aatellu asiaa sen kummemmin. Kuitenkin, kun kasa oli muotoutunut palleroksi, johon olin kiinnittämässä kolmatta jalkaa, tajusin, että mitä oikeen oon tekemässä. Massamöntti lensi seinään ja minä ulos keittiöstä. Sain kuitenkin uuden hämpin tehtyä, tahdonvoimalla tökin (lue: heittelin metrin päästä) jalat paikoilleen.
Muilla oli kyllä hauskaa: "haloo, se on suklaata". Niin kai se oli, mutta minkäs mielikuvitukselleen mahtaa, sitä paitsi yhessä välissä se ihan VARMASTI otti yhen askeleen!

Päälle kokeilin eka kertaa sokerimassakuorrutusta. Tuohon halkaisijaltaan 23 cm:n kakkuun meni 250g:n köntti, kun kauli oikein ohueksi. Eikä maistunut liian makealta, sitä oli päällä niin vähän. Epämääräinen, viimeisillä voimilla väännetty seitti on ihan vaan suklaata. Idean nappasin täältä.


Kuka syö ja kenet?

Ylijäämäpohjasta leivoksia, ihan vaan pulssin normalisoimiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti