...mene hommat ihan putkeen. Se ehti melkeen jääkaappiin, ja matkaa pöydän reunalta jääkaapin ovelle on ehkä metri. Siis jonku oli tarkotus tehä manoffeelle pohja. Toinen tyytyväisenä jystää ensin keksit muusiksi, sulattaa rasvan ja perjantaista ja viikonlopusta mielissään vihellellen painelee keksimurua vuokaan. Vielä viime kerrasta viisastuneena yrittää olla ooikeen huolellinen, että tulis kaakkuun vähän inhimillisemmän näköset reunat. No, muruseos on oikeen ekstrahuolellisesti vuoassa ja mielessä viriää jo kuva ah, niin herkullisesta ja oi, niin sievästä herkusta. Muutama vihelletty lähtösävel ja kakku jääkaapp.... LÄTS-EEEEEEEI.
Lattianpesustakaan ei ollu ku muutama tunti, mutta tulipahan kuurattua toiseenki kertaan. Mitä opimme tästä? Kantsii laittaa irtopohjavuoka kunnolla kiinni tai tyytyä suosiolla kiinteäreunaiseen vuokamalliin...
Kommentit
Lähetä kommentti