6. heinäkuuta 2011

Hampurilaiset


Kuka syökään ja kenet...? Nämä oli yhen kauniin kesäpäivän ruoka. Hamppareita tse tehdyillä sämpylöillä ja pihveillä. Kyllähän näillä mahansa täyteen sai!


Juustoiset jauhelihapihvit
½ dl korppujauhoja
1 dl ruokakermaa
½ dl vettä
400 g jauhelihaa
1 iso sipuli silputtuna
1 kananmuna
2 dl juustoraastetta
mustapippuria
paprikajauhetta
suolaa

Sekoita korppujauhoihin vesi ja ruokakerma. Lisää muut ainekset ja muotoile märin käsin pihveiksi. Paista rasvassa pannulla tai uunissa 225 asteessa.

Ota sämpylä, halkaise ja täytä: tietysti pihvi, sipulia, kurkkusalaattia, ketsuppia, sinappia... Tarraa valmiista komeudesta kiinni kaksin käsin ja haukkaa!

3 kommenttia:

  1. Mää jo kaipailinki kuvaa niistä valmiista hampurilaisista, njams!
    Ei vissiin onnistu kommentointi ku jonku tilin kautta, kokeilin..

    VastaaPoista
  2. Pitäis asetusten mukkaan onnistua kommentoiti ilman tiliäki, ainaki tuo näyttää nimetön -vaihtoehonki. Pittääpä koittaa säätää!

    VastaaPoista
  3. Nyt ainaki pitäs onnistua! :)
    Noora

    VastaaPoista