4. elokuuta 2010

Suklaa-kaurapalat



Yks päivä teki yllättäen mieli makeaa ite kelläki ja kaapissa sattu olemaan vielä levyllinen Fazerin Sinistä. Ei muutaku jotaki mahollisimman nopiastihelposti tehtävää sokeristarasvastasuklaista herkkua kehiin. Nämä on vähän ku kaupan suklaakuorrutetut kaurakeksit, mutta raadin mielestä parempia. Ohjeita on taas olemassa monia, mutta tällä kertaa kopioin ohjeen suoraan Marin kyökistä.

n. 50 kpl pieniä keksejä
200g voita sulatettuna
9dl kaurahiutaleita
2rkl vehnäjauhoja
3tl leivinjauhetta
2dl sokeria
4tl vaniljasokeri
5rkl siirappia


Sulata rasva ja lisää siihen muut aineet. Levitä pellille ja paista 175 asteessa 12-15 min. Paloittele heti paiston jälkeen päälle levy suklaata. Anna sulaa ja tasoita veitsellä. Leikkaa sopiviksi paloiksi.

2 kommenttia:

  1. Voi vitsit, tämä ohje olis saanu jäähä huomaamatta! Kertakaikkisesti ihan liian hyvää tähän jatkuvaan makiannälkään. Pakasteella on pakko käyvä parin tunnin välein hipistämässä..ja sitte koittaa salassa tytyltä syyä, se kun meinaa huolestuttavasti periä vanhempien holtittoman makiansyömisen..
    niina

    VastaaPoista
  2. Joo kylmänä nämä on varmaan parhaita, hyi kun alkaa tehä mieli ite kelläkin tyärellä...

    VastaaPoista