27. huhtikuuta 2014

Marjajäätelö ja päivän banaaniepistola


Täällä Turku. Täällä mekkosäät.
Täällä jäätelö, jonka marja- ja hedelmäpitoisuus on 100 % eikä piiruakaan alle.
 "Miten niin jäätelö?"
Siten niin, että jäätelö on kylmää ja herkullista ja kulhon sisältö oli juurikin sitä.

jäisehköjä marjoja
ruskeapilkkuista banaania

Sauvasekoita sopivassa suhteessa.
Syö.
(Pakasta hyhmäiseksi / pakasta kunnolla ja sulata hyhmäiseksi. Syö.)


Ja katso,
yläkuvaan on tallennettu hetki,
jona banaani on makeimmillaan ennen kohtalokasta mustumislöpsähdystä.
Kyseisen banaanin ruskeapilkkuisuusaste on verrattain bueno,
oikein optimaalinen,
kerrassaan herkullisen täydellinen.

Kuulkaa vielä,
te opiskelijat tai muuten vaan Mattia kukkarossanne majoittavat:
maukkauden lisäksi on taloudellista syödä vain kypsiä banaaneita.
Kypsien banaanien kuori on huomattavasti raakoja ohuempi,
joten paitsi että kypsän banaanin syötävä osuus on parempaa,
sitä on enemmän!
 
Syökää siis banaania,
te kaikki,
ja pilkuttakaa kasvonne banaanin kaltaiseksi auringossa,
joka vihdoin on talviuniltaan noussut!

2 kommenttia:

  1. Voihan Roona! Kiitos taas nauruista.. ;) -terhi

    VastaaPoista
  2. Naurattavahkoja nämä sun jutut! :) Miia

    VastaaPoista