24. tammikuuta 2012

Kana-makaronisalaatti


Hidasta on päivittely, mutta tässä vihdoin jotain jutskaa vuoden alusta. Taas kyseessä mitäkaapistalöytyy -kyhäelmä, mutta hyvän makuinen sellainen. Tuo dippikastike on tässä se juttu, tuo parhaan maun ja tekee salaatista sopivan kostean ja mehevän (...mehevä salaatti - öh?).  Ohje on aika monelle tahi muutamalle, riippuen vatsan murinan volyymistä. Fortefortissimo-mölinä vaatii tietysti aina isomman kasan murkinaa. :)

n.200 g raakaa makaronia
½ tl suolaa
750 g broilerin fileesuikaleita (maustamaton)
1 tuorekurkku
2 prk säilykeananasta
200 g kermaviiliä
1 pss Barbecue -dippikastikejauhetta

Sekoita dippikastikejauhe kermaviiliin ja laita jääkaappiin maustumaan. Keitä makaronit kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Paista broileri kypsäksi. Leikkaa kurkku ja ananas sopiviksi paloiksi. Sekoita dippikastike, ananas ja kurkku broilerin joukkoon pannulle, niin, että kaikki ainekset lämpenevät hiukan. Huuhtele makaroni ja sekoita joukkoon loput ainekset.

Salaatin voi tehdä myös jäähdytetyistä aineksista kylmänä versiona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti