...harjotuspursotus. Kohteeena pikkusiskon synttärikakku. Päälle meni viimeset koristeet varastosta, lehdettömiä, kovia, minikokosia marsipaaniruusuja. Valkosuklaamousse oli omaan makuun hyvä, mansikka ois saanu maistua enemmän mansikalta. Ehkä pitäs laittaa reilummin mansikoita, kuukausia pakastetut mansikat alkaa varmaan jo vähän menettää makuaan. Tuota päällistä käytän varmasti uuestaanki joskus, oli helposti levittyvä ja mukavan näkönen. Täytevinkkejä otin Open Cafésta.
Mansikkamousse
3 liivatelehteä
1,5 dl Flora Vispiä
150 g ranskankermaa
1 dl sokeria
1 dl mansikoita soseena
Valkosuklaamousse
120 g valkosuklaata
100 g maustamatonta tuorejuustoa
2,5 dl Flora Vispiä
Päälle
200 g valkosuklaata
100 g ranskankermaa
Harjotusta, harjotusta... Jos ois ylimäärästä aikaa värkkäillä, hommaisin kunnon pursotusvälineet ja opettelisin kaikenlaisia hienoja kondiittoripursotuksia.... Ehkä sitte eläkepäivillä.
Kommentit
Lähetä kommentti