8. tammikuuta 2011

Pasteijat ja hyrrät

Ja vielä torttutaikinasta... Miksi sitä pitääki ostaa niin paljon, kun ei sitä oikeastaan ite joulun aikana torttuja kamalasti tuu syötyä? Varsinki ku tänä jouluna tein joulupäivän torttujen voitaikinan ite. Näitä syötiin vuoden vaihteessa, ja vieläki taitaa olla pari pakettia lehtitaikinaa pakkasessa. Pitää niistä jotain väsätä, ainaki kermasarvet ois vielä kokeilematta...

N. 1 pkt lehtitaikinaa (10 levyä per pkt)

Täyte
200 g jauhelihaa
200 g valkosipulituorejuustoa
1 sipuli
pari valkosipulin kynttä
mausteita maun mukaan

Täytettä voi varioida mielensä mukaan, ite tein pasteijat ja hyrrät samalla kertaa. Paistoin 400 g jauhelihaa ja maustoin sen eri tavalla. Pasteijoissa tuo valkosipulinen versio ja hyrrissä aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuusto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti