14. marraskuuta 2010

Kakku isälleTämmöisellä meillä herkutellaan tänään. Piti tehä kerrankin täytteiltään perinteinen kakku, ku ei enää muista, millon ois viimeksi semmosta syöny. Tämä trendi kun on vähän semmonen, että aina kun ois kakkua tulossa, niin pitäs kokeilla jotain uutta ja erikoista. Välissä siis meijän kestolempparitäytteet: mansikkahillo, banaani ja kermavaahto.

Ja jotta nyt ei ihan sillä perinteisimmällä menty, niin piti jotain koristeluväkerrystä koittaa uutta. Ideaa on kopsittu Kinuskikissalta. Nuo keksirullat on kätsyjä, ei tartte välttämättä pursotella ollenkaan. Suklaakoristeet on Brunbergin tummasta suklaasta, jota edelleen täällä mainostan kun se mun mielestä toimii siihen hommaan suklaista parhaiten. Pikkusiskon käpälänjäljet tosin meinas vähän murtuilla, mutta ompahan käsintehdyn näkönen kakku. En siis voinut suoraan kakkuun painaa, kun en mitään kaulittavaa kuorrutetta käyttänyt. Tarkotus oli törkätä tuohon vielä muutama kukkanen väriä antamaan, mutta kätöset veiki niin paljon tilaa ettei siihen enää mitään mahtunu. Veikkaanpa kuitenki, että syötyä tulee, jahka tässä muukin poppoo (mukaanlukien juhlasankari) heräis. Meillä ku on täällä enemmän aamuNukkujia kuin meitä aamuKukkujia... ;)

Pitipä ne ylijäämäkirjaimetkin johonkin läiskiä. Testisuklaaperhonen (pitää aina tilaisuuden tullen niitäkin kokeilla, että joskus ehkä vois oppia senkin homman) otti vähän osumaa, joten sen viimeiseksi leposijaksi jäi iskän rahka-annos:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti