Joku päivä joskus kauan sitte piti hävittää jogurtinjämiä kaapista. Tein sitte Kyökkipiika Katin ohjeella jogurttikakkua. Ite en kauheasti kuivakakuista yleensä välitä, mutta tämä oli mehevää ja hyvää. Ohjekin on suorastaan luvattoman helppo: aineet sekaisin ja vuokaan, uuni hoitaa loput!
5 dl vehnäjauhoja
3 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
3 dl (banaani)jogurttia
2 munaa
200 g sulaa margariinia
Sekoita kaikki aineet keskenään. Paista rasvatussa vuoassa 175 asteessa n. 45 minuuttia. Jogurttimakuja vaihtelemalla saat erimakuisia kakkuja. Ite paistoin silikonivuoassa ja piti paistaa n. 55 min., normivuoassa riittänee tuo kolme varttia. Jännä kun ne silikonivuokien ohjelappuset lupaa nopeampaa paistoa ja alhasempia lämpötiloja, mulla käy niiden kanssa aina just päinvastoin...
Kommentit
Lähetä kommentti