9. elokuuta 2010

Kinuskikakku


Yks velipojista otti ja täytti vuosia, joten ei kun kakun tekoon. Aina kun vaan on kakulle aihetta ja itellä aikaa, niin pitää se kakku tehä. Yritän joka kerta kokeilla jotain uutta ja sinnikkäästi opetella tuota pursotus- ja koristelupuolta. Pohjana kääretorttulevyä. Kahdessa välissä kinuskitäyte ja yhdessä välissä valkosuklaatäyte.


Kokeilin vähän erilaista pursotusta reunoille. Harjoitusta vaatii...
Nyt on koristeetkin semmosia, että tulevat varmasti syötyä! Marsipaaniruusut on kyllä kivan näkösiä, mutta maistuu ainaki omaan suuhun hirveän pahalle. Nämä siis tehty Omar -karkeista. Oisivat erottuneet paremmin valkoisella pohjalla, mutta kun kinuskitäytettä jäi yli niin levittelin sen tuohon päälle.


Kakkuja on kyllä kiva tehä varsinki sillon ku niitä syö vaan oma väki, eikä oo mitään paineita kakkujen näöstä tai mausta. Ne kyllä tulee aina syötyä vaikka mitä uutta jutskaa kokeilis tai vaikka ulkonäkökin ois toisinaan vähän kyseenalainen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti